Netten
Netten
Molendijk 177
3361 EM Sliedrecht
0184 41 32 97 -
Meer dan 80 jaar ervaring in elektrotechniek

 

Over ons

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en solide installatiebedrijf voor al uw elektro vraagstukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u namelijk innovatieve oplossingen voor al uw problemen. Hierbij onderscheiden wij ons door efficiëntie en flexibiliteit. Zo kunnen wij onze klanten de hoogste kwaliteit bieden. 

Werk aan de mooiste projecten in de regio

Wij bieden onze klanten oplossingen verzorgd van A tot Z: van het Gemeentehuis in Rotterdam tot een zorginstelling zoals het ASVZ in Sliedrecht en alles wat daar tussenin zit. Wat voor project we ook krijgen, wij streven naar de hoogte kwaliteit en service. Ook bij kleinere projecten.

Bekijk vacatures
Over ons - Over ons
Over ons - Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

Al ruim 80 jaar de specialist

Over ons - Kwaliteit voorop

Kwaliteit voorop

Een vakman die uw wensen realiseert

Over ons - Snelle service

Snelle service

Ons team staat altijd voor u klaar

Onze historie

Wij zijn in 1939 begonnen met de verkoop van porselein en naaimachines. In tussentijd zijn we uitgebreid naar witgoed en elektra. Door onze hoge kwaliteit service en jarenlange ervaring voeren we jaarlijks 9000 witgoedreparaties uit. Inmiddels is in januari 2021 de 4e generatie aan het roer gekomen, maar zijn wij in de kern niks veranderd. Ons doel is namelijk u een snelle betrouwbare service bieden van de hoogste kwaliteit. 

Over ons - Historie

Projecten waar we trots op zijn

Bij het uitvoeren van ons werk staat één punt centraal: kwaliteit. Zo kunt u van ons verwachten dat uw wasmachine of koelkast vakkundig gemaakt worden. Deze kwaliteit bieden wij niet alleen aan voor kleine reparaties of installaties, maar ook op grotere schaal. Een mooi voorbeeld hiervan is het gemeentehuis in Rotterdam aan de Coolsingel. Hier hebben wij namelijk in 2015 diverse zalen voorzien van nieuwe energiezuinige Led-verlichting en de gehele dim installatie gemoderniseerd. Daarnaast hebben we ook in de regio volledige installaties verzorgd voor distributiecentra en zorginstellingen. Van koelkastreparaties tot volledige lichtinstallaties bieden wij u de kwaliteit die u verwacht. Snel en betrouwbaar.

  • Over ons -
  • Over ons -
  • Over ons -
Over ons - Netten Elektro

Netten Elektro

Netten Elektro is opgericht om u de beste service te bieden voor al uw witgoedapparatuur. Heeft u een kapotte wasmachine of koelkast? Door onze snelle en betrouwbare service kunt u snel weer genieten van uw apparatuur zonder problemen. Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen?

Lees meer over Netten Elektro

Elektroservice Netten

Ook op het gebied van elektroservice bieden wij u de beste kwaliteit. Onder ons merk Elektroservice Netten bieden we u volledige montages en service bij beveiligingssystemen, laadpalen en data- en telecommunicatie. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw elektrotechnische systemen. 

Lees meer over Elektroservice Netten

Over ons - Elektroservice Netten
Over ons - Lichtservice Holland

Lichtservice Holland

De expert op het gebied van Lichtservice. Naast witgoedapparatuur en elektrische installaties bieden wij u ook Lichtservice onder de naam Lichtservice Holland. Hierbij geven wij u advies op maat, verzorgen voor u de aanleg en het onderhoud op het gebied van verlichtingen. Zo bieden wij u de verlichtingsoplossing met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van ons gewend bent. 

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij snappen volledig dat je na het lezen van al onze diensten en projecten benieuwd bent of er nog plek is voor een nieuwe collega? Zeker weten! Wij bieden je een gezellig werksfeer en een perfecte werkplek om veel te leren. Zo ben je voordat je het weet een echte specialist in jouw vakgebied. 

Onze vacatures

We zijn altijd op zoek naar mensen om ons team vol specialisten uit te breiden. Dus ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bekijk dan een van onze vacatures. Wij zetten de koffie alvast klaar. Tot snel! 

Werken bij Netten
Over ons - Werken bij